Tekening gebouw OBvP toegevoegd

Sportvrienden,

 

Ik heb de tekening van het nieuwe gebouw onder in de bijlage toegevoegd, opmerkingen geef ze door aan ons via bestuur@obvp.nl

Gr Gert

Vanavond heeft de gemeenteraad akkoord gegeven voor de bouw van een inmandlokaal en 2 Units die als ontmoetingsruimte en kantoor gaan dienen. Zoals Ik vorige week heb begrepen willen ze in September starten met de bouw. Ik houd jullie op de hoogte en ben blij met deze stap, eindelijk komt er actie.

Gr Gert 

Ik heb een brief gestuurd voor de raadsleden, er zijn vragen in de raad over het voortbestaan van de duivensport, Ik hoop door deze brief te hebben gestuurd dat er dinsdag tijdens de raadsvergadering positief word gestemd voor onze vereniging en de start van de bouw snel kan starten.

In de brief heb Ik gemeld dat men welkom is om eens te komen kijken bij een duivenliefhebber, hierop hebben we inmiddels een aanmelding ontvangen van Walther Hoosemans de Fractievoorzitter Gemeentebelangen en Waarnemend Voorzitter Gemeenteraad Oosterhout, Wout heeft Dhr Hoosemans inmiddels uitgenodigd voor een bezoek aan de hokken van Wout en Geanne Damen.

Graag hoor Ik hoe dit bezoek is geweest.

Hopelijk is er vanavond voldoende steun in de raadsvergadering en kan de OBvP nog jaren verder in het nieuwe clubgebouw.