Gert-Jan en Adwin de Hoogh winnen Bergerac Libourne in de nacht

Sportvrienden,

Gisterenavond stonden de deelnemers van deze Marathonvlucht al voor te dringen bij het inkorven, ze wilde naar huis zeker toen er een duif gemeld was, uiteindelijk was deze melding niet goed en is weer verwijderd van de meldlijst, maar midden in de nacht werd deze meldlijst weer snel gevuld, ongelofelijk wat duiven kunnen midden in de nacht hun hok bereiken, en vroeg in de ochtend waren de prijzen verdiend, de kwaliteit van de duiven daar draait het om want de winnaar van deze vlucht is de donkere Bergerac van Gert-Jan en Adwin de Hoogh het was hun 2e getekende die vorig jaar ook in de OBvP deze vlucht wist te winnen.

Op Bordeaux vloog deze klasbak de 3e in de OBvP van Dax miste hij net z'n prijs en vannacht behaalde deze doffer de overwinning in de OBvP en de 2e in Rayon 3 Gert-Jan en Adwin geniet van deze mooie overwinning en vroege duif in Rayon 3 Brabant 2000 en Nationaal klasse.

Tevens Ik heb al bedankjes voorbij zien komen voor onze meldpost, Ik begrijp dat als duiven midden in de nacht vallen je deze wil melden maar dit kan ook in de ochtend nu was de vrouw van Jos niet echt blij met deze nachtelijke aanmeldingen want nu ging elk half uur de wekker. hiervoor is het live doormelden een mooie optie als je wil dat je duif midden in de nacht op de meldlijst komt, dus een punt voor de najaarsvergadering, misschien duurt het weer even voordat we weer eens een nachtvlucht hebben.

Jos bedankt voor het netjes melden van alle duiven ook al was het midden in de nacht.

Dit was de laatste vlucht voor de Marathon 2021 onder in de bijlage de kampioenschappen

Hopelijk nog wat mooie vluchten met de jongen duiven want tot vandaag is het niet motiverend, het weer werkt niet mee aan ons duivenseizoen.

 

Gert van den Bogaard

 

PS ook ons lid Dominick Martin uit Waspik behaalde een overwinning in Rayon 4 

Dominick gefeliciteerd