Cor Ligtvoet wint 2e jongen duivenvlucht vanuit Quievrain

Vandaag stond eigenlijk al Peronne op het programma, door ons aller bekende omstandigheden hebben we de 2e vlucht met de jongen afgewerkt vanuit Quievrain, 809 duiven zijn gisteren ingekorfd voor deze vlucht. het lossen heeft de LC weer wat energie gekost, het weer is in heel de wereld van slag en hopelijk word het de komende weken beter want het einde van het seizoen nadert en we weten nog niet wat we komende week spelen, Afd 2 blijft lang achter met het voor ons als liefhebbers zo belangrijk nieuws. Donderdag overleg en op zaterdag weten we niets, jammer want het moet en kan zeker beter.

Maar op deze 2e vlucht voor de jongen hebben we een echte liefhebber van onze sport aan de top van de uitslag, deze 6e getekende van Cor Ligtvoet wint de eerste prijs in de OBvP maar zeker zo leuk is dat Cor de jubileumpoule wint  want de 6e getekende was gedobbeld door Ad van der Kieboom.

Deze doffer was op de opleervlucht Duffel ook de snelst geklokte duif en nu zat hij net 2 dagen te broeden, Cor geniet van dit succes en hopelijk heb je een topper op je hok, zoals de foto laat zien een prachtige duif.

hopelijk valt de schade mee en kunnen we volgende week weer concoursen met een respectabel aantal duiven, en hopelijk beter weer.

Jubileumpoule 6e get

1e Cor Ligtvoet met prijs 1 50,-

2e Berry van der Moezel met prijs 15 30,-

3e Jan Strik met prijs 83 20,-

4e van Dongen Stultjens met prijs 114 10,-

5e Comb Bogerd Jansen met prijs 118 10,-

6e Comb Emmerink met prijs 156 10,-

7e Gert van den Bogaard met prijs 176 10,-

8e Rinus Krijnen met prijs 200 10,-

 

Succes op de volgende vlucht

Gr Gert