Walther Hoosemans op bezoek bij Wout en Geanne

Sportvrienden,

In mijn schrijven aan de leden van de gemeenteraad van Oosterhout dit ivm het besluit wel of geen clubgebouw voor de OBvP had Ik gemeld dat als er mensen meer over de duivensport zouden willen weten ze contact op konden nemen, nu had een man gehoor gegeven aan mijn oproep en deze heeft vandaag een bezoek gebracht aan de Comb G  & G. Damen in Dorst..

Zaterdag 7 augustus was Walther Hoosemans fractievoorzitter Gemeente Belangen op bezoek bij G. & G. Damen in Dorst.

Doel van het bezoek was om wat meer te weten te komen over de duiven sport en de vereniging Oosterhoutse Bond van Postduivenhouders die thuis is bij Floralia in Oosterhout. Walther had het geluk dat de jonge duiven precies kwamen toen hij er was. Je kunt veel plannen, maar wanneer de duiven arriveren is altijd maar de vraag.

Wout en Geanne uit Dorst hebben goed kunnen uitleggen wat de duivensport inhoud. Het belang van het samen komen van de liefhebbers in hun clubgebouw, dit voor zowel de jongere als de oudere liefhebbers.

Dit samenkomen is ook zeker een belangrijk onderdeel van de duivensport samen uitleggen hoe het moet in de sport en de ene week kun je het uitleggen en de week erop moet je het uitleggen.

Wilt u ook wat meer weten op de sport, neem dan contact met de vereniging op. De duiven liefhebbers vertellen u graag over hun sport/hobby.