Niergnies met Ad van Vugt en Danny de Hoogh als winnaars

Vrijdag hebben we de oude en jongen duiven ingekorfd voor Niergnies de 3e natour vlucht waarmee we ook over de helft zijn van het natour programma nog 2 weekenden wedstrijden voor de duiven, er waaide een behoorlijke wind en net toen de duiven moesten komen van deze vlucht nog een plaatselijke bui, de duiven en liefhebbers worden niet op mooi vliegweer getracteerd dit seizoen, maar het is zoals het is het weer veranderen we niet, en laten we hopen de komende 2 weken nog te kunnen genieten van de wedstrijden bij met wat beter weer.

Dan naar de uitslag van Niergnies, en opnieuw een overwinning in de OBvP voor Ad v Vugt en Danny de Hoogh, het is klasse hoe jullie elke week strijden voor de hoofdprijs en dit seizoen vaak de eerste prijs behalen, klasse. goede duiven en deze elke week weer in topvorm aan de start laten verschijnen.

Gefeliciteerd heren.

deze keer was het de 35e getekende de 251 die aan 691 duiven z'n staart liet zien.

Volgende week Morlincourt op het programma, de laatste loodjes voor het jubileumjaar van onze vereniging.

Ik hoop dat we allemaal kunnen blijven meedoen aan de vluchten, want de rui is bij de duiven die niet verduisterd of bijgelicht worden in volle gang, van deze duiven mag je niets verwachten alleen dat ze leren op deze vluchten. en er volgend seizoen klaar voor zijn, ervaring is zeer belangrijk.

 

Gr Gert