Cees en Frank Nulle behalen overwinning vanuit Chateauroux

Sportvrienden,

Voor de 2e dagfond vlucht van dit seizoen waren 208 duiven ingekorfd op donderdagavond, het was op zaterdag wederom zeer mooi weer en kregen we een prachtige vlucht met een vlot verloop, het was wel zwaarder dan door vele de hele week werd verwacht, met een Noordelijke wind in Frankrijk draaiend naar W-ZW.

Voor de overwinning in onze club tekende de weduwnaar van Cees en Frank Nulle uit Ulvenhout, en sinds 2022 lid in onze vereniging, de 904 is een kleizoon van “De Jan” (2e en 8e NPO dagfondvluchten) en van moederskant soort Gebr. Scheele. Vorige jaar won hij de 7e Rayon 3 vanuit Issoudun en dit jaar een paar keer eerste van het hok in tot nu toe matig seizoen aldus Frank. al met al een prachtige prestatie met 3 duiven mee de eerste in de OBvP, en ook in Union de Baronie, en als 2e van het afdelingsconcours tegen 5290 duiven.

Cees en Frank geniet van deze mooie overwinning en wie weet komen ze vanaf nu op gang.

Over 2 weken de eerste NPO Grand Prix vluchten, extra info staat op deze site. Ik hoop dat we allemaal weer enkele duiven gaan meegeven. onderaan de tussenstand kampioenschap OBvP

Gr Gert van den Bogaard